Saturday, January 15, 2011

Angelina Jolie 2011 Blog

How is Angelina Jolie in 2010 - 2011
Angelina Jolie and Brad Pitt wanted to spend the night in town and needed someone to supervise their dog for a few hours. Johnny Depp, a close friend of the famous Hollywood couple, offered to take care of the bulldog Jacques. But once they have left alone, the star American bulldog attacked.
Jacques bulldog accompanied Jolie-Pitt in Venice last summer, where they filmed most of the scenes included in the feature film "The Tourist", in which the main roles are played by Angelina Jolie and Johnny Depp.








Saturday, January 8, 2011

Megan Fox

Megan Fox Fashion
  • Megan Fox apare pe paginile de 6 - 13 ianuarie 2011 emisiunea de revista franceză Madame Figaro.
Despre Megan :
Megan Fox născut ca Megan Fox Denise pe 16 mai 1986 în Rockwood, Tennessee este o actrita celebra si frumoasa american şi modelul. Ea cel mai bine cunoscut pentru rolul ei în Transformers stele şi Transformers: Revenge of the Fallen.
Megan Fox, frumusete uimitoare sa născut la Darlene Tonachio, un fost Roane Judeţean de Turism Director în Tennessee. Megan Fox este de irlandezi francez, şi coborâre Cherokee. Megan Fox are o sora mai în vârstă şi a crescut într-o familie săracă. Megan a început să ia lecţii de actorie şi dans, deoarece ea a fost de cinci în Kingston. Ea a mai târziu sa mutat în Florida şi a continuat să ia ei de dans şi lecţii de actorie în timp ce finisarea ei studiile liceale, în acelaşi timp.
La varsta de treisprezece ani, Megan Fox a câştigat multiple premii la American Modeling din 1999 şi Convenţia de la Talent în Hilton Head Island, Carolina de Sud. Un pic mai târziu Megan Fox a făcut debutul ei ca "rasfatata moştenitoarea Brianna Wallace", în "Holiday In The Sun", un film direct-to-video lansat în anul 2001. Megan Fox a aterizat apoi roluri in episoade de televiziune din "Ocean Ave" {2002}, "Ce I Like About You" {2003}, iar în 2004 "cea mai frumoasa fata de la Hollywood", a apărut în câteva filme şi trei emisiuni de televiziune. Megan a apărut în "Confessions of a Teenage Drama Queen", în care ea a jucat rolul de "Carla Santini", alături de un alt popular tanara actrita Lindsay Lohan. Ea apoi a acţionat în "crime de moda", un film direct-to-video. De asemenea, ea a aparut intr-o drama de televiziune "Two and a Half Men" şi a avut roluri recurente în "Help", ca "Cassandra Ridgeway" în trei episoade ale sale, şi în "speranta si credinta", o drama comedie, Megan Fox a jucat Rolul din "Sydney Shanowski" în 29 de episoade sale cuprinsă între 2004-2006. Megan Fox, actrita minunata a prezentat-o strălucită performanţă în "Hope & Faith", care a câştigat-o "Premiul Young Artist Nominalizarea - Cea mai buna interpretare intr-un serial TV [Comedie sau Drama] - Sprijinirea Tinerilor actriţă.
 











Megan Fox intr-o rochie rosie, definland pe scena

Femei Celebre si Sexi

Actrite Frumoase si Celebre :
Pamela Anderson 
Chiar după ani de cadru comun cu Pamela Anderson in "Baywatch", actorul David Hasselhoff spune ca ea este la fel de fierbinte ca niciodată.

"Pamela a fost incredibil de sexy. încă mai este," Hasselhoff a fost citat de dailystar.co.uk.

Actorul de 58 de ani, recunoaste ca ar fi putut fi o relatie amoroasa cu Anderson, 43, dacă acestea nu au fost deja comise.

"Eu si Pam sunt apropiat, dar ea a fost întotdeauna de funcţionare şi am fost mereu de rulare am fost căsătorit şi a fost întotdeauna stau cu Tommy Lee.. Dar de fiecare dată ne uităm unul la altul avem o atracţie profundă. Ea este foarte amuzanta şi foarte dulce ", a adăugat el.

















Baywatch frumusete Pamela Anderson surprins de personalul de la RSPCA din Liverpool, atunci când ea sa transformat pentru o vizită de ziua de Crăciun.

Ea a adus tratează şi jucării pentru animale şi discută personalului de la centru în Halewood.

Pamela, care detine patru câini şi pisici mai multe, a petrecut peste o oră pe site-ul turistic şi vizitarea custi.

Ea a fost în oraş a jucat in pantomimă Aladdin la Liverpool Empire Theatre.