Romanian Stars, Vedete Romance, Famous and Beautiful

Oana Zavoranu Poze Atragatoare

Oana Zăvoranu (n. 16 iunie 1973)1 este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune din România. A urmat Colegiul Național I. L. Cargiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din București.1 La sugestia unor prieteni, s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, difuzată de postul TV TVR 2. A câștigat competiția, începându-și cariera în anul 2000.
Artista a primit în anul 2002 primul său rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul La bloc.2 Doi ani mai târziu, în 2004, Zăvoranu a apărut în filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani.3 Pelicula a înregistrat un mare succes în țara sa de origine, având încasări de peste un milion de dolari americani doar în Italia. Odată cu semnarea unui contract cu trustul Media Pro, Oana Zăvoranu a fost distribuită în telenovelele Numai Iubirea și Păcatele Evei.5 În 2005, artista a devenit prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, difuzată de postul Acasă TV.6
În 2007, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii Preludiul, difuzată de Romantica.7 La 28 iunie 2007, artista și-a lansat albumul de debut, intitulat Mai bună ca niciodată, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” și „Cariño”.8 În prezent, artista este realizatoarea emisiunii Pact cu diavolița, difuzată de postul Kanal D.

Dana Rogoz
Dana Rogoz (n. 26 septembrie 1985, București) este o actriță română de televiziune.
La vârsta de 3 ani a intrat în grupul Minisong, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. A urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde cânta și unde a descoperit-o Cristi Rotaru, cel care a adus-o la Pro TV.Actrița a debutat la vârsta de numai 4 ani, când făcea primul ei turneu, și când avea să înceapă să joace la Pro TV.
La 9 ani juca rolul Abramburicăi în serialul TV Abracadabra difuzat de Pro TV. În anul 2003 a interpretat rolul Ioanei în filmul Dulcea saună a morții, în regia lui Andrei Blaier. În perioada 2002-2007 a jucat în mai multe seriale difuzate de Pro TV: La Bloc și Fete cu lipici.
În anul 2007 a fost membru al juriului la concursul Dansez pentru tine (Bailando por un sueño) din Mexic.
În anul 2008 a început să joace rolul lui Ingrid în serialul Îngerasii, difuzat pe canalul „Acasă”.
Din anul 2009 joacă în serialul de comedie State de România, în rolul fetei primarului, Andreea Popeanga .


Claudia Pavel alias Claudia Cream
Claudia Pavel alias Claudia Cream (n. 19 octombrie 1984 în Mangalia) a început să lupte pentru visul său de la numai 7 ani, când a luat primele lecții de muzica. Și-a cultivat talentul și vocea remarcabilă, iar la 15 ani și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy. Deși succesul a fost considerabil, Claudia a decis să se îndrepte către o carieră solo, într-un moment când a fi component într-o formație dance îți asigura un loc călduț în muzica din România. S-a lansat sub titulatura "Cream" in anul 2002, odată cu lansarea primului ei single "Mai Aproape" si a primului album solo "Crede În Mine". A urmat cel de-al doilea single, "Cânt pentru tine", după care în 2003, pe 20 noiembrie, lansează cel de-al doilea album "Aștept". De pe acest album ea promovează 2 piese "Închide Ochii", o colaborare cu Marius Moga si "Jumătatea Mea", un featuring cu trupa Simplu. Al treilea album, intitulat "Te vreau", este lansat pe 01 ianuarie 2005. "Nu Din Prima Seară" este piesa ce promovează materialul. Pe 12 ianuarie 2006 apare și cel de-al patrulea material sub numele de "48 De Ore", de pe care sunt lansate 2 single-uri: "Cântecul Inimii" și "Știu Ce-ți Place" (Vanilla Cream), un featuring cu Matteo. După 2 ani de muncă in străinatate, Claudia Pavel se întoarce cu un material nou-nouț și cu un nume de scenă nou: "Claudia Cream". La sfârșitul anului 2008, lanseaza piesa "Candy" care prinde foarte bine la public și urcă pe primul loc in topuri. Piesa face parte de pe albumul Wrong Girl For That, un material realizat și masterizat exclusiv în Suedia, Germania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Artista a lucrat cu echipa care a masterizat și albumele trupei ABBA. Cel de-al doilea single "Just A Little Bit" este surpriza albumului pentru ca pe ea cantă și celebrul artist Fatman Scoop. Lansarea oficială a albumului a avut loc pe 06 august în Discoteca Tineretului din Costinești, Constanța. Următorul single, "Don't Miss Missing You", va apărea în toamna anului 2009.
Celebre si Frumoase mai sant romancele, Celebre and Beautiful ..the first atu is Beauty